Mega yat Bodrum'da

Haftalık kirası ile de en yüksek fiyata sahip yat Bodrum'a demirledi.

Mega yat Bodrum'da

Dünyanın en büyük yatlarından biri olarak bilinen Nirvana, Muğla’nın Bodrum ilçesine geldi.

90 metre uzunluğundaki ultra lüks yat Nirvana, sabah saatlerinde Yalıkavak beldesinde bulunan özel bir marinaya demirledi. Yatın Bodrum’a gelme sebebinin Rus bir işadamının yakınlarıyla kutlayacağı doğum günü için olduğu öğrenildi.

250 milyon Euro değerinde olan yatın içinde altı suit kabin, sinema ve spor salonları, yüzme havuzları ve mini denizaltısı bulunuyor. 1 milyon 200 bin dolarlık haftalık kirası ile de en pahalı kiralık yat olarak bilinen 90 metre uzunluğundaki ultra lüks yat Nirvana'nın doğum günü partisi için önümüzdeki günlerde Ege'ye açılacağı, Gökova ve Yunan adalarında iki hafta gezeceği belirtildi.

Dünyanın en büyük yatı olan Eclipse’in ve Nirvana’nın da acenteliğini yaptığı öğrenilen NIS Yatçılık’ın sahibi İhsan Küçükünsal, Nirvana gibi mega yatları Türkiye’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını,ve  ülkenin tanıtımına ve denizcilik sektörüne büyük faydalar sağladığını, yakın gelecekte Türkiye'nin, dünyanın en popüler mega yat destinasyonlarından biri olan Güney Fransa kadar ilgi göreceğine inandığını sözlerine ekledi.

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER