Reza Zarrab ile ilgili ses kaydı iddiası!

Reza Zarrab, TÜRGEV Genel Müdürü Salih Koç ile yaptığı konuşmada, “Bağış mevzusu vardı, Bilal Bey’in haberi vardı.” diyor. Koç da, “Tamam anladım anladım, Bilal Bey söyledi bana. Bilgim var.” sözleriyle karşılık veriyor.

Reza Zarrab ile ilgili ses kaydı iddiası!

Yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında teknik takip sırasında elde edildiği ileri sürülen ses kayıtları, internette paylaşılmaya devam ediyor.

Son olarak ‘Haramzadeler333’ adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı ses kayıtlarında, Reza Zarrab’ın, eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan aracılığıyla Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde bulunduğu TÜRGEV’e bağış gönderdiği belirtiliyor. TÜRGEV Genel Müdürü Salih Koç ile Zarrab arasında gerçekleşen görüşmede önce durumu kavrayamayan Koç, Zarrab’ın “Bağış mevzu vardı, Bilal Bey’in haberi vardı.” demesi üzerine olayı hatırlıyor: “Tamam anladım anladım, şey hayır Bilal Bey söyledi bana. Evet tamam benim bilgim var.”

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında rüşvet vermek ve suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suçlarından tutuklanan Reza Zarrab’ın kuryesi Ahmet Murat Öziş’in Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’na (TÜRGEV) elinde çantalarla girerken görülen fotoğrafları ortaya çıkmıştı.
<< Önceki Haber Reza Zarrab ile ilgili ses kaydı iddiası! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER