Sakal-ı Şerif'le ilgili skandal sözleri AKP'li Şahin söylemiş!

Cübbeli Ahmet Hoca'nın "kıl" diyerek Sakal-ı Şerif'e hakaret ettiğini söylediği kişinin AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin olduğu ortaya çıktı.

Sakal-ı Şerif'le ilgili skandal sözleri AKP'li Şahin söylemiş!

Geçtiğimiz aylarda bir sohbetinde Ahmet Mahmut Ünlü'nün Sakal-ı Şerif'e hakaret etti dediği kişinin AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin olduğu olduğu ortaya çıktı. 


"Peygamber Mekke(sav)'yi fethettiği için gurura kapıldı ama biz kapılmayacağız" diyen İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya reddiyede bulunan Cübbeli Ahmet Hoca aynı sohbetinde de bir devlet yetkilisinin de Peygamber Efendimiz(sav)'in Sakal-ı Şerif'ine hakaret ettiğini belirtmişti. Daha sonra o Sakal-ı Şerif' için "kıl" ve "sakal makal" ifadeleri kullanan o devlet yetkilisinin AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin olduğu ortaya çıktı.

Youtube'da "Mehmet Ali Şahin: Rasulullah(sav) bugün gelse, Sakal-ı Şerifi Yasaklardı" başlığı ile yayınlanan videoda AKP'li Şahin Sakal-ı Şerif için "kıl" derken, biraz sonraki ifadelerinde yine Sakal-ı Şerif için tıpkı "Bakara Makara"da olduğu gibi "Sakal, Makal" ifadesi dikkat çekiyor.

Bir sohbetinde Mehmet Ali Şahin'in bu sözlerine çok sert tepki gösteren ve reddiye yazdığını belirten Cübbeli Ahmet Hoca, AKP'li Şahin'e "Sen Kimsin" diye çıkışıp şöyle diyor:

"Benim Peygamberimin eserine hakaret etmeye kimsenin hakkı yok. Resulullah(sav)'a hakaret edemezsin, nasıl 'kıl' dersin ya! Kimsin sen!.."

SAKAL-I ŞERİF İÇİN "KIL, SAKAL-MAKAL" DİYEN ŞAHİN'İN O SÖZLERİ
"Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed(sav) 'Ben iki şey bırakıyorum' demiştir. Biri Kur'an-ı Kerim diğeri de Sünnet. 'Bunlara uyarsanız, dünya ve ahiret saadetine sahip olursunuz' diyor. Başka bir şey bırakmamış" diye konuştu. "Sevgili Peygamberimiz vefatından asırlar sonra, kendi sakalından olduğu iddia edilen o kıllara böyle bir saygı gösterileceğini bilseydi kesinlikle yasaklardı" dedi.

<< Önceki Haber Sakal-ı Şerif'le ilgili skandal sözleri AKP'li Şahin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER