Saldırıya uğrayan bankalardan eylemlere karşı 'ne yazık ki' dedirten önlem

Bitlis’in Tatvan ilçesinde banka şubeleri göstericilerin saldırına karşı kepenkleri indirdi ve çeşitli önlemler aldı...

Saldırıya uğrayan bankalardan eylemlere karşı 'ne yazık ki' dedirten önlem

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan banka şubeleri göstericilerin saldırına karşı kepenkleri indirdi, bazı banka şubeleri ise sürekli olarak göstericiler tarafından yapılan saldırılara karşı kırılan camlarına duvar ördürdü.

Yaklaşık 15 banka şubesinin bulunduğu Tatvan’da son 3 günde çıkan olaylarda neredeyse zarar görmeyen banka şubesi kalmadı. Akşam saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar devam eden eylemlerde bazı bankalar ateşe verilirken bazı banka şubelerinin ise camları kırılarak kullanılamaz hale getirildi. Her geçen gün olayların şiddetlenerek devam ettiği ilçede her gün camları kırılan ya da atılan molotof kokteylerinden zarar gören birçok banka şubesi kepenklerini indirdi. Bazı banka şubeleri ise olaylardan daha az zarar görmek için çareyi kırılan camların yerine duvar ördürmekte ya da çelik korkuluk taktırmakta buldu. Aynı uygulama ATM makineleri içinde yapıldı.

“BANKALAR KEPENK KAPATTI, HİZMET VEREMEDİ”

Olayların aralıklarla devam ettiği ilçede bir yandan hasar tespit çalışmaları sürerken, diğer yandan ise hasar gören yerlerde ise tadilat işlemleri yapılıyor. Yaklaşık 15 banka şubesinin bulunduğu ilçede banka şubelerinin büyük çoğunluğu bugün yine kepenklerini açmadı.









CİHAN
<< Önceki Haber Saldırıya uğrayan bankalardan eylemlere karşı 'ne yazık... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER