Siirt'ten acı haber

Siirt’de Alkumru barajında sulara kapılıp kaybolan 10 yaşındaki Semanur Parlaküşer’in cesedine ulaşıldı

Siirt'ten acı haber

Siirt’de Alkumru barajında Pazar günü sulara kapılıp kaybolan 10 yaşındaki Semanur Parlaküşer’in cesedi baraja 6 kilometre mesafede suya gömülü olduğu yerde tespit edildi. Cesedin çıkarılma çalışmaları sürüyor...

Siirt'in Tillo İlçesi yakınlarında geçen Botan Çayı kenarında piknik yaparken Alkumru Barajı'ndan elektrik üretimi için dün öğleden sonra iki ünitenin devreye girmesiyle bırakılan ve 5 kişinin yaşamına malolan suya kapılarak kaybolan ve dünden beri aranan 10 yaşındaki Semanur Parlaküşer'in cesedi kurtarma ekipleri tarafından barajdan 6 kilometre uzaklıkta tespit edildi. Kurtarma ekiplerinin Semanur Parlaküşer'i sudan çıkarma çalışması devam ederken, Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında Alkumru ve Kirazlı barajlarındaki elektrik üretim bölümlerinde çalışan 5 görevli gözaltına alındı. Savcılıkta ifadeleri alınan 5 görevli adli kontrol kapsamında serbest bırakıldı.

Siirt'te Alkumru barajında yaşanan ve 5 kişinin yaşamını yitirdiği faciada suya kapılarak kaybolan 10 yaşındaki Semanur Parlaküşer, nehir yatağında baraja 6 kilometre mesafede tespit edildi. Nehir'de suyun altındaki çalılıklara takılan Semanur Parlaküşer'in cesedinin çıkarılması için arama kurtarma ekipleri tarafından çalışmalar halen devam ediyor. İki gündür aranan Semanur Parlaküşer'in babası Osman ile kız kardeşleri Şeval (6) ve Betül Parlaküşer'de (8) hayatını kaybetmişti.
<< Önceki Haber Siirt'ten acı haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER