Takvim'in çirkin iftira ve uydurmalarına anlamlı tekzip

Havuz medyasının basın ahlakı ve insani değerlerine uymayan yayınları devam ederken; Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Avukatı Orhan Erdemli'den Takvim gazetesine, yapmış olduğu çirkin ve asılsız bazı haberler için tekzip gönderildi.

Takvim'in çirkin iftira ve uydurmalarına anlamlı tekzip

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Avukatı Orhan Erdemli, Takvim gazetesine tekzip gönderdi. 26 Nisan 2014 tarihli gazetenin 13. sayfasında yer alan, "Paralele Soykırım" başlıklı haberdeki iddiaların tamamen uydurma ve gerçek dışı olduğu ifade edilen tekzip metninde, bu şekilde masa başı asparagas haberlerin yapılmasının basın ahlakına ve yasalara da aykırı olduğu hatırlatmasında bulunuldu..

Ayrıca haberde, "Paralel çetenin sosyal medyada gündeme oturan skandal olaylarına bir tanesi daha eklendi." şeklinde çirkin bir iftira daha atıldığı ifade edildi. Avukat Erdemli, "İstanbul Barosu'nun şerefli bir üyesine sadece mesleki görevlerini yerine getirdiği için "Paralel Çete" demeniz açıkça suç teşkil etmektedir. Bu konuda gerekli yasal yollara müracaat edilecektir. Ancak bu asılsız haberlerle amacınız bir yıldırma operasyonu ise, canım pahasına sonuna kadar görevlerime devam edeceğimin bilinmesini isterim." diye önemli açıklamalar yaptı.

İşte Erdemli'nin Takivim'e gönderdiği o tekzip metni:   



<< Önceki Haber Takvim'in çirkin iftira ve uydurmalarına anlamlı tekzip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER