Tatilciler yola çıktı, peki hangi yollarda trafik var?

TEM'de bayram yoğunluğu başladı, işte trafiğin durma noktasıan geldiği güzergahlar

Tatilciler yola çıktı, peki hangi yollarda trafik var?

Kurban Bayramı tatilinin başlaması nedeniyle TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde trafikte yoğunluk yaşanıyor. 

9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla İstanbul'dan Anadolu'ya giden tatilciler, trafikte uzun kuyruklar oluşturuyor. Otoyolun Kocaeli kesimindeki İstanbul-Ankara yönü zaman zaman durma noktasına gelirken, ters istikametteki trafik akışının normalin altında olduğu gözlendi. Özellikle, Kocaeli'nin İzmit ilçesi bölgesinde bulunan rampalar ve bu mevkilerde otoyolun zaman zaman 3 şeritten 2 şeride düşmesi trafik akışını olumsuz etkiliyor. Trafikteki akışında olumsuzluk yaşanmaması için otoyolun her 5 kilometresinde bir polis ekipleri bulunduruluyor.

Öte yandan, İstanbul'dan Anadolu'ya giden tatilciler, Eskihisar Feribot İskelesi'nde de yoğunluk oluşturuyor. Eskihisar-Topçular arasında çalışan arabalı vapur sayısının da 17'ye çıkarıldığını ifade edildi.

Elmadağ'da trafik yoğunluğuna çözüm olarak ışıklar iptal edildi

Ankara Kırıkkale Karayolu'nda bayram trafiğinde sabahtan itibaren artan bir yoğunluk yaşanıyor. Trafik, yoğun olmasına rağmen akıcı bir şekilde ilerliyor. Şu ana kadar her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Trafik akışını engellememesi için anayol güzergahında bulunan trafik lambaları iptal edildi. Yoğunluğun akşama doğru artarak devem etmesi bekleniyor.

Bolu'da Yeniçağ ve Gerede gişeleri önünde 10 kilometrelik kuyruk oluştu.

Tem Otoyolu'nun Yeniçağ ve Gerede gişeleri önünde yaklaşık 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. Tem Otoyulunun Ankara istikametinde yoğunluk yaşanırken İstanbul istikametine ise ulaşım rahat sağlanıyor.

Karayolları ekipleri de hazır bekletiliyor.

AJANSLAR

<< Önceki Haber Tatilciler yola çıktı, peki hangi yollarda trafik var? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER