Trabzonspor Juventus maçı hangi kanalda? Şifresiz canlı izlemek için..

Trabzonspor Juventus maçını izlemek isteyenler buraya dikkat!.. Trabzonspor Juventus maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Trabzonspor Juventus maçı hangi kanalda? Şifresiz canlı izlemek için..

Trabzonspor Juventus maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Trabzonspor - JuventusUEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçını hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Maç şifresiz kanalda yayınlanacak. Trabzonspor Juventus maçını 27 Şubat Perşembe akşamı saat 22:05'te Star TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz.. 


MANDIRALI: "JUVENTUS'TAN ÇEKİNMİYORUZ"

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, "Trabzonspor asla defansa yönelik oynamamalı, hücuma yönelik oynamalı ama defansı da boş bırakmamalı. Buna yönelik çalışma yapıyoruz. Kazandığınız zaman anlamlı oluyor. Fakat biz özellikle maçın ikinci yarısı deplasmanda çok güzel kontra atak futbol sergiledik. Pozisyonlar bulduk. Verilmeyen golümüz var. O golle Trabzon'a gelseydik farklı yorumlar olacaktı ancak her şeye rağmen güzel bir şey gördük" dedi.

MALOUDA HIRS KÜPÜ

Yaşadığı uzun sakatlığın ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan Florent Malouda, Juventus maçında forma giymek istiyor. Teknik sorumlu Hami Mandıralı'yla görüşerek zorlu karşılaşmada görev almak istediğini söyleyen Malouda, kondisyon eksiklerini ise yaptığı özel çalışmalarla gidermeye çalışıyor. Fransız oyuncunun Juventus ile oynanan ilk maçta forma giyemediği için oldukça üzgün olduğu ve bunu teknik ekipteki arkadaşlarıyla da paylaştığı öğrenildi.

CENTİLMENLİK ÇAĞRISI

UEFA Avrupa Ligi 2. tur maçında sahasında Juventus takımıyla karşılaşacak Trabzonspor, taraftarına centilmenlik çağrısı yaptı. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, (TFF) ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmanın, stadyumlara yanıcı, yakıcı maddeler sokmanın, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmanın, koltuk kırmanın, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmanın kesinlikle yasak olduğu hatırlatıldı.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor
Bosingwa
Aykut
Mustafa
Olcan
Bourceanu
Zokora
Adrian
Emre

Juventus
Buffon
Barzagli
Ogbonna
Caceres
Isla
Peluso
Marchisio
Vidal
Pogba
Osvaldo
Giovinco

Saat: 22.05
Stat: Avni Aker
Hakem: Pavel Kralovec (Çek Cum.)
Yayın: Star TV
<< Önceki Haber Trabzonspor Juventus maçı hangi kanalda? Şifresiz canlı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER