Trabzonspor Kukesi maçı hangi kanalda ne zaman?

Trabzonspor tur için son adımı kendi sahasında Kukesi’yi yenerek adını gruplara yazdırmak istiyor.

Trabzonspor Kukesi maçı hangi kanalda ne zaman?

Avrupa Ligi’ne 2. Ön Eleme Turu’ndan katılan Trabzonspor, önce İrlanda’nın Derry City takımını eledi. Ardından Belarus’un güçlü ekiplerinden Dinamo Minsk’i saf dışı bıraktı. 

Gruplara emin adımlarla ilerleyen Fırtına, önündeki son engel olan Kukesi’yi aşmak için de deplasmanda 2-0 galip gelerek büyük bir adım attı. Bordo-Mavililer artık turu geçmeyi neredeyse garantiledi. 

Bordo-Mavililer, şimdi taraftarları önünde çıkacağı rövanş mücadelesinde gruplara son adımı atacak. Bordo-Mavililer için her türlü beraberlik, hatta tek farklı yenilgi bile tur için yeterli. Ancak Trabzonsporlu futbolcular matematik hesaplarını bir kenara itti. Çünkü hepsinin aklında tek bir düşünce var: Hüseyin Avni Aker’de kazanarak gruplara adını yazdırmak. 

Trabzon nasıl turlar?

Temsilcimiz, her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı mağlubiyette Avrupa Ligi’nde gruplara kalma hakkı kazanacak. Kukesi’nin 2-0 kazanması halinde maç uzayacak. 3-1, 4-2 vb. iki farklı ya da daha farklı Kukesi galibiyetlerinde ise Trabzonspor turnuvaya veda edecek.

Muhtemel 11'ler

TRABZONSPOR: Onur, Zeki, Aykut, Mustafa, Olcan, Zokora, Aykut, Soner, Malouda, Adrian, Henrique

KUKESi: Halili, Brahja, Hallaci, Peqini, Malota, Progni, Cikalleshi, Karabeci, Musolli, Popovic, Hoxha

STAT: Avni Aker

SAAT: 19.30

YAYIN: Smart Spor

HAKEM: Libor Kovarik 

<< Önceki Haber Trabzonspor Kukesi maçı hangi kanalda ne zaman? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER