Yandaşlar her zamanki gibi çarpıttı ancak

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin son yayınlanan sohbetinde bahsettiği “Marslı Çocuk” ifadesini anlayamayan yandaş medya, araştırmadan incelemeden sohbetin bu kısmını çarpıttı.

Yandaşlar her zamanki gibi çarpıttı ancak

Fethullah Gülen Hocaefendi’nin son yayınlanan sohbetinde bahsettiği “Marslı Çocuk” ifadesini anlayamayan yandaş medya, araştırmadan incelemeden sohbetin bu kısmını çarpıttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan olduğu dönemde katıldığı Türkçe Olimpiyatları’ndaki gösteriye atıf yapan Hocaefendi’nin sözleriyle akıllarınca alay etmeye kalkışan yandaş kalemler, sosyal medyada alay konusu oldu. Yandaşlar her zamanki gibi çarpıttı ancak | samanyoluhaber.com


Fethullah Gülen Hocaefendi’nin “Buraya da geldi beni ziyaret etmek için Marslı çocuk.” sözlerini, sohbetin bağlamından tamamen kopartarak, çarpıtma bir habere imza atmaya çalışan hükümet bültenleri, komik duruma düştü. Hocaefendi, sohbetinde “Marslı Çoçuk” diye Türkçe Olimpiyatları'nda özel bir sahne şovuna imza atan ve büyük beğeni toplayan Romanyalı Christian Vlad’dan bahsediyordu. Meseleyi anlamadan akla ziyan haberler yapan yandaş bültenler, alaya alındıklarını fark edince haberlerini yeniden düzenlemek zorunda kaldı.

HOCAEFENDİ: PEYGAMBER EFENDİMİZ’İN ADINI GEREKİRSE MARS’A BİLE GÖTÜRÜN

Fethullah Gülen Hocaefendi, son sohbetindeki o bölümde Peygamber Efendimiz’in yüce adının, gerekirse Mars’a bile taşınması gerektiğini dile getiriyor. Hizmet Hareketi’ne karşı asılsız ithamlarda bulunanların, algı oluşturmaya çalışanların bu çabalarının Hizmet gönüllülerini yıldırmaması gerektiğini öğütlüyor.

İşte, Fethullah Gülen Hocaefendi’nin sohbetindeki o bölüm:

“Onların ürkütmelerine algı oluşturmaların bakmadan, belki onları lehimizde çok önemli bir metafizik gerilime vesile sayarak, hızımızı arttırma Allah’ın izni ve inayetiyle daha büyük şeylere talip olma… Yıldızlarda gideceğimiz yerler var mı, Mars'ta. Çinliler miydi, Hintliler miydi? Bir yerde Mars'a şimdi bir uydu göndermişler. Varsa bir canlı manlı filan. Bir kere gelmişti bir çocuk oradan. Buraya da geldi beni ziyaret etmek için Marslı çocuk. Varsa bir canlı falan biz vardır diye aramalıyız onu… Nam-ı Celil-i Muhammedî'yi oralara da taşımalıyız"
<< Önceki Haber Yandaşlar her zamanki gibi çarpıttı ancak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER