Yiğit Bulut konuştu, şemsiyeli adam tetikte bekledi

Başbakan Erdoğan'ın başdanışmanı Yiğit Bulut'un Sakarya'daki konferansı sırasında protestolara karşı yanında elinde şemsiye ile bir görevlinin beklemesi ilginç görüntüler oluşturdu

Yiğit Bulut konuştu, şemsiyeli adam tetikte bekledi

Milli Türk Talebe Birliği Sakarya Şubesi tarafından, Sakarya Üniversitesi'nde düzenlenen 'Yeni Dünya Denkleminde Türkiye'nin Yeri' konferans bir haftalık erteleme sonrasında Esentepe Kampüsünde yapıldı. Salon dışında polis ve üniversite güvenliğinin, salon içerisinde de Milli Türk Talebe Birliği üyesi gençlerin önlem aldığı panele Yiğit Bulut, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdim. Nereden kalktık nereye gideceğimizi size anlatacağım" diyerek hükümetin icraatlarını anlattı.

"6 VATANDAŞIMIZ KATLEDİLDİ"

Yiğit Bulut'un konuşması sırasında bir gencin İstanbul Taksim'deki gezi olaylarını kastederek '6 vatandaşımız 2 ay önce katedildi' diye bağırması üzerine Bulut, "Bilmediğiniz detaylar var. Ben solcuyum diye ortaya çıkıp bunun altını dolduramayan insanlar var. Önemli olan gerçekleri bilmek" diye cevap verdi.

Bu arada Bulut'a tepki gösteren gençlere salonu dolduran Milli Türk Talebe Birliği mensubu gençler müdahale etti. Gençler üniversite güvenliği tarafından yaka paça salondan dışarı çıkartıldılar.

ŞEMSİYELİ GÖREVLİ İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

Konferans sırasında protestolara karşı Yigit Bulut'un yanında elinde şemşiye bir görevlinin beklediği dikkatlerden kaçmadı.
DHA
<< Önceki Haber Yiğit Bulut konuştu, şemsiyeli adam tetikte bekledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER