Yoğun yağış Kardeniz'de Tsunamiye neden oldu

Sabah saatlerinde başlayan fırtına, Giresun merkezde; Atatürk Bulvarı, Liman Sahası, Gemilerçekeği bölgesinde, Emniyet ve İtfaiye binalarında hasara neden oldu...

Yoğun yağış Kardeniz'de Tsunamiye neden oldu

Giresun’da önceki akşam saatlerinden bu yana etkili olan fırtına nedeniyle denizde oluşan dalgalar, Karadeniz Sahil Yolu’nun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Sabah saatlerinde başlayan fırtına şehirde büyük tahribata yol açtı. Fırtana Giresun merkezde; Atatürk Bulvarı, Liman Sahası, Gemilerçekeği bölgesinde, Emniyet ve İtfaiye binalarında hasara neden oldu. Birçok araç yolda mahsur kaldı. 

Bölgede inceleme yapan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Giresun, bu tehlikeyi 5 yılda bir yaşıyor. Daha önce 1999 ve 2009 yılında aynı felaketi gördük. Yıllardır ifade ediyoruz. Yapılan bu yol Karadeniz iklim şartlarına uygun değil. Araçlar hasar gördü, binalar hasar gördü, yollar hasar gördü. Bu yol, vatandaşın mal ve can güvenliğini tehdit ediyor. Biran önce bu yol yeniden masaya yatırılmalıdır. Karayolları hatasıyla yüzleşmelidir. Karayolları hatasını düzeltmelidir” dedi. 
 
CİHAN
<< Önceki Haber Yoğun yağış Kardeniz'de Tsunamiye neden oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER