Gürkan'dan eski belediye başkanlarına vefa


Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kendisinden önce görev yapan ve hayatta olan 4 belediye başkanını unutmadı.

Edirne'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü çeşitli etkinlikle kutlandı. Gün boyu devam etkinliklerin finali ise kurtuluş kokteyli ile son buldu.
Meriç Nehri kıyısındaki Lalezar Tesisleri'nde düzenlenen kokteylde serhat şehir için emek veren isimler unutulmadı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan mikrofona geçerek, kendisinden önce görev yapan 4 belediye başkanını sahneye davet etti. 1955 ile 1989 yılları arasında Belediye Başkanlığı yapan Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil, Şevki Arman, Güngör Mazlum ve İbrahim Ay alkışlar arasında sahneye çıktı.

Belediye Başkanı Recep Gürkan ise şehrin gelişmesi için büyük emek veren eski belediye başkanlarının ellerini öperek şükranlarını sundu. 4 belediye başkanının tüm benliğini Edirne'ye adadığını anlatan Gürkan, bu isimlerle şehrin her zaman gurur ve onur duyduğunu kaydetti. Eski belediye başkanlarının tavsiye, telkin, eleştiri ve övgüleriyle kendisini her zaman cesaretlendirdiğini ifade eden Başkan Gürkan, onlardaki muhteşem birim ve öngörünün yolunu aydınlatmada büyük katkı sağladığını kaydetti.vefa-1949126.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Gürkan'dan eski belediye başkanlarına vefa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER