Hakan Şükür o iddiayı yalanladı

24.Dönem İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu Hakan Şükür hakkındaki iddialarını 'Amerika'ya yerleşti' iddialarını Twitter'dan yalanladı.

Hakan Şükür o iddiayı yalanladı

Açıklamasında spor akademisi projesi ve lisans eğitimi için yurtdışında olduğunu defalarca belirttiğini söyleyen Hakan Şükür "bir gazete haftalardır benim tweet hesabımdan paylaştığım bu bilgileri görmemiş. Sözde atlatma haber yapmış. Komik bile değilsiniz" ifadelerini kullandı.

İşte Hakan Şükür'ün Twitter'dan yaptığı açıklama: 

"Bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğim" demişim sözde bunu haber yapmışlar. Defalarca tweet adresimden yurt dışında olduğumu, kendi alanım olan spor akademisi projem ve ingilizce öğrenmek için çalıştığımı yazdım. Öyle ki Enes Kanter'in daveti üzerine NBA'da maçlarını izlediğimi belirttim oradan resimlerimi yayımladım ama bir gazete haftalardır benim tweet hesabımdan paylaştığım bu bilgileri görmemiş. Sözde atlatma haber yapmış. Komik bile değilsiniz. Uzun süredir hayalim olan alanım ile ilgili spor akademisi projemi yurtdışında olgunlaşması için yatırım ve bilgi alt yapısı daha müsait. Türkiye benim ülkem dönmemek ne demek?! Ülkeyi kısır döngüye mahkum edenlerin aksine nerde olursa olsun üretmeye devam etmek doğru olan. Bu arada bu söylediğim akademi ve alanım ile ilgili projeme destek verecek ayrıca gazete, tv veya bir klüp (tabi cesaret ederlerse) iş teklif ederse dil eğitimimi tamamlayıp hemen gelirim ;)





<< Önceki Haber Hakan Şükür o iddiayı yalanladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER