Hasta ve yakınları 3 güvenlikçiyi bıçakladı


Kayseri'de doktorun serum isteğini geri çevirmesi üzerine yakınlarını da alarak tekrar hastaneye gelen bir hasta, acil serviste görevli 3 güvenlikçiyi bıçakla yaralayarak kaçtı.

Olay, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis biriminde dün gece yaşandı. Astım hastası Ş.Y., tedavi için acil servise geldi. Oksijen tedavisi uygulanan hasta, iddiaya göre kendisine serum takılmasını da istedi. Nöbetçi doktorun serum tedavisine gerek olmadığını söylemesi üzerine Ş.Y., doktorla sözlü olarak tartıştı. Bunun üzerine araya giren güvenlik görevlileri hastayı acil servisten dışarı çıkardı.

Hastaneden ayrılan Ş.Y., kısa süre sonra kendisi ve bir gurup yakınıyla birlikte tekrar hastaneye geldi. Yaşanan kavgada güvenlik görevlilerinden Ahmet Han Gümüş (30), Raşit Bozca (33) ve Mustafa Günel (30) bıçaklandı. Şahıslar ise hastaneden kaçtı.

Yaralı güvenlikçilerden Gümüş'ün yoğun bakımdaki tedavisi sürerken, diğer güvenlikçiler ise ayakta tedavi edilerek taburcu edildi. Hastane güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Hasta ve yakınları 3 güvenlikçiyi bıçakladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER