Bölgesel müsabakada yarışan krosçular baygınlık geçirdi


Erzincan'da düzenlenen Bölgesel Kros müsabakaları büyük çekişmeye sahne oldu. Özellikle bayan sporcuların mücadelesi bazı sporcuları zorladı. 1.500 metrelik koşunun varış çizgisine gelen bazı bayan sporcular, koşunun zorluğu ile kısa süreli baygınlık geçirdi. Sporculara antrenörleri yardımcı oldu.

Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 2. Etap yarışmaları, Erzincan Kent Ormanı Koşu parkurunda yapıldı. Atletizm Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyeti kapsamında gerçekleştirilen kros müsabakalarına Erzincan, Van, Tunceli, Bingöl, Kars, Ağrı, Iğdır, Bitlis, Ardahan ve Muş illerinden toplam 188 sporcu katıldı. Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde 1.500, 2.000 ve 3.000 metrelerde koşan sporcular birbirlerine üstünlük sağlamak için zorlu parkurda ter döktü. 45 hakemin görev yaptığı kros müsabakalarında 1.500 metre Küçük Bayanlar kategorisi büyük çekişmeye sahne oldu. Bir birlerine üstünlük sağlayamaya çalışan bayan sporculardan bazıları koşunun zorluğu ile varış çizgisinde baygınlık geçirdi. Antrenörleri tarafından sakinleştirilmeye ve ayıltılmaya çalışılan sporcular, bir süre yerde baygın halde yattıktan sonra kendilerine geldi.

Kros müsabakaları sonunda bölge yarışmasında dereceye giren sporcular Çorum'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bölgesel müsabakada yarışan krosçular baygınlık geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER