Hastane çalışanlarına sigaranın zararları anlatıldı


Kâhta Devlet Hastanesi Verimlilik ve Kalite Birimi tarafından hastane çalışanlarına yönelik 'sigara kullanımının zararları ve kanserde erken teşhis ile taramanın önemi' konulu seminer düzenlendi.

Hastane personeline 'Sigara ve Sağlık' konulu bir seminer veren Patoloji Uzmanı Dr. Erhan İşler, sigara içenlerin etrafındakilere de zarar verdiğini ifade etti.

'Sigara kullanımının zararları ve kanserde erken teşhis ile taramanın önemi' konularında bilinçlendirmeye yönelik düzenlenen eğitim seminerinde, Patoloji Uzmanı Dr. Erhan İşler ve Çalışan Sağlığı ve Güvenliği Birim Sorumlusu Zeynel Turan tarafından sağlık çalışanlarına sigaranın zararları anlatıldı.

Patoloji Uzmanı Dr. Erhan İşler, bağımlılık yapan maddelerin başında gelen sigaranın kanser, akciğer hastalıkları, kalp ve damar hastalıkları gibi birçok hastalığa yol açtığını belirterek, sigara kullanımının sadece bireye değil, sigara dumanını soluyan diğer kişilere de ciddi zararlar verdiğini anlattı. İşler, sigara bırakma ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler verdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hastane çalışanlarına sigaranın zararları anlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER