Hastane yolunda trafik kazası: 5 yaralı


Edirne'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kaza, Muammer Aksoy Caddesi, Mega Park civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mehmet Enver Tatlı'nın kullandığı 34 NS 2835 otomobil ile sokaktan aniden ana yola çıkan çıkan Mustafa Çolaklar'ın kullandığı 22 HN 112 plakalı araç çarpıştı.

Kaza sonucu kaldırıma çıkan otomobiller hurdaya döndü. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 34 NS 2835 plakalı araçta bulunan Kader Doğan, Bilal Tekin, Berzan Doğan, Veysel Çelik ile 22 HN 112 plakalı aracın sürücüsü Mustafa Çolaklar, yapılan çalışmalar sonucu araçlardan çıkarıldı.

Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Edirne 1 Murat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle Muammer Aksoy Caddesi bir süre araç trafiğine kapatıldı. Araçların olay yerinden çekilmesinden sonra yol yeniden ulaşıma açıldı.

Kazaya karışan sürücülerden Mehmet Enver Tatlı, bir hastayı hastaneye götürmeye çalışırken, bir anda hastanede üç kişi olduklarını söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hastane yolunda trafik kazası: 5 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER