Havalimanında uçuşlar normale dönüyor


Atatürk Havalimanı'nda 3 gündür devam eden iptal ve rötarların ardından uçuşlar normale dönmeye başladı. Terminalde gecikmelerden dolayı bekleyen çok sayıda yolcu ülkesine gönderilirken, az sayıda uçak yine rötar yaptı. Türk Hava Yolları (THY) bugün iç ve dış hatlarda 34 uçuşunu iptal ettiğini duyurdu.

İstanbul'da etkisini gösteren yoğun kar yağışı sebebiyle Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı olumsuz etkilendi. Bu sürede 500'ün üzerinde sefer iptal oldu. Binlerce uçağın gecikmeye girdiği terminalde yolcular mağdur oldu. Binlerce yolcu otellerde yer bulunamayınca yerde yatmak zorunda kaldı. Bugün karın etkisinin azalması üzerine uzun süre rötar yapan uçuşlar gerçekleştirildi. Seferler neredeyse normale dönerken, bazı uçuşlarda gecikme gözüktü. Geciken uçağın yolcuları, uçağının kalmasını beklerken banklarda yatmaya devam etti. Kar etkisinin azalması üzerine apronda uçakların kalkış öncesi buz önleyici sıvılarla yıkanma işlemi yapılmadı. Seferler bu sebeple daha hızlı yapılabildi.

THY 34 UÇUŞUNU İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları (THY) bugün yapmayı planladığı iç ve dış hatlarda 34 uçuşunu iptal etti. Açıklamada, "Meteorolojik beklenti sebebiyle, olası kapasite azaltılması doğrultusunda aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir." denildi.








CİHAN
<< Önceki Haber Havalimanında uçuşlar normale dönüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER