HDP Çukurova ilçe binası açıldı


HDP'nin Toros Mahallesi Kenan Evren Bulvarı girişinde bulunan Çukurova ilçe binası düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa katılan HDP Adana milletvekili adayı Meral Danış Beştaş, görevlerinin ayrım yapmadan herkese ulaşmak olduğunu ifade etti. "Barajı aşacaksak buna Çukurova'dan başlamalıyız" diyen Beştaş, HDP üyelerine seslenerek bunun için kapı kapı dolaşmalarını istedi. Ülke gündemine dair açıklamalarda da bulunan Beştaş, AK Parti'nin seçimlerde yüzde 10 barajını aşacaklarından korktuğunu belirterek, "Biz yüzlerindeki maskeyi indirdikçe korkuyorlar. Çünkü halktan yana değiller. Halka verecek bir şeyleri kalmadı." dedi.

AK Parti ile aralarındaki mücadelenin eşitler arasındaki bir mücadele olmadığını kaydeden HDP Adana milletvekili adayı Rıdvan Turan, Cumhurbaşkanı'ndan valisine, kaymakamına AK Partili gibi çalışan devlet mekanizmasına rağmen HDP'yi cesaretli kılan ve başarıdan kuşku duymamasını sağlayan şeyin dayanışma duygusu ve tarihsel haklılığı olduğunu dile getirdi. Turan, iktidarın miadının dolduğunu dile getirerek, "13 yıl boyunca AKP halkı kutuplaştırarak, gelir dağılımında adaletsiz davranarak, taşeronu, sendikasız sigortasız çalışmayı bu işin amentüsü haline getirerek Türkiye'yi kötü bir noktaya getirdi." şeklinde konuştu.

Halkın artık aş, iş, barış ve kardeşlik istediğini, deresine HES yapılmamasını, sağa sola nükleer reaktörler yapılmamasını istediğini söyleyen Turan, "Halkın talebi değişim talebidir. HDP olarak bu talebe sahip çıkıyoruz." dedi.

Açılışını yaptıkları Çukurova ilçe binasının değişim isteyen insanların girip çıktığı bir bina olacağını dile getiren Turan, tüm Çukurova halkını HDP'ye destek vermeye çağırdı. CİHAN
<< Önceki Haber HDP Çukurova ilçe binası açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER