HDP'li Ökmen: Provokatif olayları tasvip etmiyoruz

HDP'li Ökmen: Provokatif olayları tasvip etmiyoruz

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Seyhan Belediye Meclisi Üyesi Enver Ökmen, HDP Adana İl Kongresinin 12 Mart'ta Alidede İş Merkezi'ndeki Şirin Müzikhol'de yapılacağını açıkladı.

Adana Pazarcılar Odası Başkanı Ahmet Akçay ve HDP Milletvekili adayı Feyruze Gümüş ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Enver Ökmen, Başkan Cafer Esendemir ile bir süre görüştü.

HDP Sivil Toplum Örgütleri Komisyonu olarak il kongresi hakkında kamuoyunu bilgilendirdiklerini belirten HDP Seyhan Belediye Meclisi Üyesi Enver Ökmen, kongre için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve Adana'ya yakışır bir kongre yapacaklarını söyledi.

Adana'nın bazı mahallelerinde yaşanan kepenk kapatma ve taşlama olaylarını kesinlikle tasvip etmediklerini belirten Enver Ökmen, "Bunlar HDP'nin dışında gelişen olaylar. Bizim üzerimize yıkılmak istenen provokatif olaylar. HDP olarak bunların da üstesinden geleceğiz. Toplumda kardeşliği, birlik ve beraberliği güçlendirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de il kongresinin başarılı geçmesi temennisinde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber HDP'li Ökmen: Provokatif olayları tasvip etmiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER