Hidayet Karaca'nın avukatı: Savcı mahkemenin kararını tanımıyor

Hidayet Karaca'nın avukatı Doğan Akkurt, "Savcı mahkemenin verdiği kararı tanımıyor. " dedi.

Hidayet Karaca'nın avukatı: Savcı mahkemenin kararını tanımıyor

Hidayet Karaca'nın avukatı Doğan Akkurt tahliye kararı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Sabaha kadar beklediklerini ancak savcının mahkemenin kararını tanımadığını söyledi.

İşte Akkurt'un o açıklamaları:

Canlı yayında başımıza gelenleri anlatmaya çalışıyoruz. Polis çirkin şekilde ayaklarımıza vurarak bizi iterek saçma sapan bir durum yaşıyoruz. Bu ilk oluyor. Kaç ismail'i trafodaki kediyi gördük. Kaçan savcıyı görmedik.

Telefonla aradık işi en son söyleyeyim gelin görevinizi yapın. Mahkeme karar vermiş bu kararı cezaevine göndermek zorundasınız. Savcı kendi kendine şeylere girdi.

En son Orhan Kapıcı işi başsavcıya atmaya kalkıştı. Orhan Kapıcı'yı bulamadık. Garip.

Bugün de nöbetçi savcı gelmeyecek. Savcı mahkemenin kararını tanımıyorum, mahkemenin kararını tanımayan emniyet. Çivi çıktı. Toparlanacak bir durum değil. Kimin kime karşı hangi pozisyonu alacağı belli. Anayasa ihlal ediliyor. Başsavcının 02:00'de o açıklamayı yapmaya yetkisi yok. Cezaevi müdürüne kadar buraya getirtilmiş.

Sana bir fax gelirse uygulama deniliyor. Mahkeme kararı niye verdi. Çok da sağlam karar vermiş. Bizim bugüne kadar iddialarımızı teyit etmiş. Mahkemeyi tanımıyorlar. Biri onbaşı biri binbaşı.

Nöbeti devralan savcının geleceğini sanmıyorum. Sabaha kadar hakimin kapısından ayrılmadım. Şimdi çıktım.
<< Önceki Haber Hidayet Karaca'nın avukatı: Savcı mahkemenin kararını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER