Hollanda'dan Türk şirketine ödül

Hollanda Türkiye İş Konseyi (NETUBA), ödüle on yıldır ülkede faaliyet gösteren Organik Kimya Netherlands BV'yi layık gördü.

Hollanda'dan Türk şirketine ödül

Hollanda Türkiye İş Konseyi (NETUBA), iki yılda bir verdiği Ticaret Ödülü'ne bu kez on yıldır bu ülkede faaliyet gösteren Organik Kimya Netherlands BV'yi layık gördü. NETUBA Başkanı Bastian van der Knaap, bu ödülün iki ülkede iş yapan başarılı işadamlarına verilen bir ödül olduğunu söyledi.

Rotterdam Belediye Sarayı'nda düzenlenen törene Lahey Büyükelçisi Sadık Arslan, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Ron Keller, Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb ile çok sayıda iş adamı ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan temsilciler katıldı.

Rotterdam Belediye Başkanı Ahmed Aboutaleb, Türk girişimcilerin Hollanda'daki çalışmalarını takdirle izlediklerini, ülkenin ekonomik olarak kalkınmasına çok fazla katkı sağladıklarını söyledi.

10 YILLDIR HOLANDA'DA AKTİF BİR AİLE ŞİRKETİYİZ

Organik Kimya Netherlands BV müdür yardımcısı Emre Kaya Hollanda ve Türkiye arasındaki ilişkileri geliştirmek için NETUBA tarafından verilen bu ödül sayesinde gururlandıklarını söyledi. Emre Kaya, "2015 yılında bir Türk şirketi olarak bu ödüle layık görülmekten dolayı mutluyuz. Organik Kimya Türkiye menşeli bir aile şirketi. Biz yaklaşık 10 yıldır aktif olarak burada bulunuyoruz. Ciddi bir yatırımımız mevcut. Daha çok Rotterdam'da aktifiz. Buradan tüm batı Avrupa'ya ürün ve hizmetlerimizi sunuyoruz. Biz bu işi yaparken Türkiye ile Hollanda arasında ki ilişkilerin geliştirilmesine hizmet ediyoruz. Bu ödül ile bu hizmetin tespit edildiğinin görülmüş olması bizim göğsümüzü kabarttı." diye konuştu.

NETUBA Ticaret Ödülü, iki ülke arasındaki ticari ilişkilere, ekonomiye ya da yatırımlara önemli katkı sağlayan kurum, kuruluş ya da kişilere veriliyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Hollanda'dan Türk şirketine ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER