Hapishane yönetimi 17-25'ten vazgeçti

Verdikleri bir karardan dolayı hukuksuz bir şekilde tutuklanan ve cezaevine konulan hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Hapishane yönetimi 17-25'ten vazgeçti

Silivri Cezaevi'nde 17. ve 25. koğuşlarda tutulan Hakim Metin Özçelik ve Hakim Mustafa Başer'in tecriti sona erdi. 17 nolu odada tutulan Mustafa Başer, 25 nolu odada tutulan Metin Özçelik'in yanına alındı.

Eski İstanbul 29. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Metin Özçelik ve eski İstanbul 32. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mustafa Başer,  verdikleri tahliye kararlarından dolayı hukuksuz bir şekilde tutuklanarak cezaevine konulmuştu. İki hakimin de kaldıkları odalar oldukça dikkat çekmişti. İki hakim de yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun yapıldığı tarihler olan 17 ve 25 no'lu odalara konulmuş, akıllara bu bir intikam operasyonu mu sorusu gelmişti.

Cezaevinde tutuklu bulunan Hakim Metin Özçelik'in işten çıkarılan doktor eşi Hatice Özçelik eşinin Twitter hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekmişti. 

Hatice Özçelik şunları paylaştı;

"Eşim 25 Numaralı odada Mustafa bey 17 Numaralı odada kalıyor (17-25) sizce de Manidar değil mi ?"



HAPİSHANE YÖNETİMİ İÇİN DEĞİŞEN NE?

Dün gece itibariyle Silivri Cezaevi'nde Hakim Metin Özçelik ve Hakim Mustafa Başer'in tecriti sona erdi. 17 nolu odada tutulan Mustafa Başer, 25 nolu odada tutulan Metin Özçelik'in yanına alındı.  Bu durumun tam da iktidarın seçim yenilgisi aldığı gün gerçekleşmesi 'zamanlama manidar' dedirtti. 

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Hapishane yönetimi 17-25'ten vazgeçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER