Hürriyet'i basan AKP'li vekilin bomba videosu ortaya çıktı

Hürriyet’e yönelik şiddet içeren saldırının baş aktörlerinden AKP Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın’ın saldırıdan sonra çekilen şok bir konuşma kaydı ortaya çıktı.

Hürriyet'i basan AKP'li vekilin bomba videosu ortaya çıktı

Saldırı sırasında olay yerinde olmasını daha önce “Haber alınca sakinleştirmeye gittim” diye açıklayan Boynukalın, Youtube’a sızan son videoda tehditler savurmaya devam ediyor: “Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak oldu!”


Abdurrahim Boynukalın ile ilgili son bomba ortaya çıkan yeni video kaydı oldu. 

Görüntülerde, havalimanında etrafında toplanan kişilere mafyavari bir uslupla konuştuğu görülen Boynukalın, Ahmet Hakan için, “Nişantaşı'nda evinin önüne gitmeyi düşünüyordum…” ve Hürriyet çalışanları için, “Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş” diyor. 

İşte dinleyenleri şoke eden o sözler:

"Şey kısmına takılmışlar herhalde, 'sonuçlar ne olursa olsun...' Sonuç ne olursa olsun başkan yapacağız kardeşim. Ahmet Hakan'ın damağı filan düşmüş sinirden. Acayip korkaktır Ahmet Hakan. Ben bugün Nişantaşı'nda evinin önüne gitmeyi düşünüyordum. Gidecektim böyle bekleyecektim gel bakalım buraya filan diye. İkinci şeyde de aynı şekilde. Sedat Ergin terliyor, merliyor. Bunlar dayak yememişler hiç. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş. Dayak yeselerdi..."
<< Önceki Haber Hürriyet'i basan AKP'li vekilin bomba videosu ortaya çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER