İki bakan annesi Gülseren Bostancı: Evlatlarımın hepsi hayırlı


Ahmet Davutoğlu başbakanlığında kurulan 64. Hükümet'te, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci Ekonomi Bakanlığı'ndan alınırken aynı ilden ikinci sırada seçilen Dr. Sema Ramazanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı oldu. AK Parti Kurucular Kurulu ve MKYK üyeliklerinin yanısıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde danışmanı olarak görev yapan Ramazanoğlu, 7 Haziran 2015'teki genel seçimde Denizli'den ikinci sırada seçilen Mehmet Yüksel'in yerine aday gösterilmişti. Ramazanoğlu aynı zamanda, 60. Hükümet'te Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı yapan AK Parti Denizli eski Milletvekili Selma Aliye Kavaf'ın ablası.

İKİ BAKAN ANNESİ OLDU

Yeni Bakan Sema Ramazanoğlu'nun annesi Gülseren Bostancı, Mehmetçik Mahallesi Emek Sitesi'ndeki bir aparmanın zemin katında oturuyor. Sade döşenmiş dairede mütevazi bir hayat süren Bostancı, Selma Aliye Kavaf'tan sonra diğer kızının da bakan olmasının mutluluğunu yaşıyor. Evinde tebrikleri kabul eden iki bakan annesi, "Allah, hayırlı uğurlu etsin. İkisinin de emeği var AK Parti'de. Selma'nın da emeği var, Sema'nın da emeği var. Sema kurucu, Selma da kadın kollarının kurucusu. Çok emek verdiler. Allah nasip etmiş, kısmet etmiş. Çalışkanlardı." dedi.

"Allah, herkesin evlatlarına nasip etsin." diyen 78 yaşındaki Gülseren Bostancı, bu günleri eşinin görememesine ise üzülüyor. Bostancı, "Hayırlı uğurlu olsun. Bir aileden iki bakan, herkese nasip mi? Babaları sağ olsa görseydi. Tabii ki kısmetle her şey. Dediğim gibi işte böyle artık. Dünya sevinçliği oğlum. Şükür tabii ki. Tabii seviniyorum, tabii seviniyorum. Evlatlarım hayırlı hepsi oğlum da hepsi öyle hayırlı şükür, hamd olsun." diye konuştu.

Gülseren Bostancı'nın, Seher ve Yaşar isimlerinde iki çocuğu daha bulunuyor. CİHAN
<< Önceki Haber İki bakan annesi Gülseren Bostancı: Evlatlarımın hepsi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER