İpek Grubu'na yapılan baskına tepkiler çığ gibi

İpek Medya Grubu'na polis eşliğinde yapılan baskına tepkiler sosyal medya üzerinden çığ gibi büyüyor.

İpek Grubu'na yapılan baskına tepkiler çığ gibi

İşte sosyal medya üzerinden muhalif medyayı sindirme operasyonuna sosyal medya üzeirne verilen ilk tepkiler;

Tarık TorosFLAŞ... MEDYAYA SUSTURMA OPERASYONU BAŞLADI... İPEK MEDYA GRUBU'NA OPERASYON... HOLDİNG MERKEZİMİZE POLİS BASKINI BAŞLADI...

Erhan Başyurt : SON DAKİKA ! İPEK MEDYA GRUBUNA POLİS EŞLİĞİNDE GÖZDAĞI VE SUSTURMA OPERASYONU BAŞLADI... HOLDİNG MERKEZİMİZE POLİS BASKINI YAPILDI...

Akın İpek’in annesi Melek İpek: “Biz yalnız Allah’a tevekkül ettik. Rabbimiz, bizi zalimler topluluğunun baskı ve şiddetine maruz bırakma!” Yûnus 85"

Nazlı Ilıcak:  Herkese karşı böyle bir tavır var. Peş peşe şehit veriyoruz. Bunun sebebi de hesap vermeme içgüdüsü. Herkese zarar veriyor. Git gide oy oranları düşüyor. Sağlam duruş sergileyen medya grubuna da bir takım sudan iddialarla bir baskın düzenlendi. Zaman gazetesine de Samanyolu'na da bu tarz bir baskın denedi. Akın İpek'i tebrik etmek istiyorum. Bütün bu saldırı ve baskılara rağmen dimdik durmasını başardı."

Kemal Gülen : Allah bütün şerleri defeylesin.bu da geçer inşallah . 

Metin YıkarDünya ayağa kalkmalı. Türkiye'de milletin sesi kesiliyor. Medyaya polisle çöküyorlar. Yazık. Size, bize, hepimize. 

Tuncay Opçin : Büyük rezalet başladı. Koza Grubu'nun holding merkezini polis bastı.

Abdülhamit Bilici : Hergüne şehit haberleriyle uyanan ve seçime giden ülkede medyayı susturma operasyonu yapmak demokrasiye ve muhalefete darbedir.Lanetliyorum.

Can DündarBugün'ü polis bastı. Gazetenin bugünkü manşetine dikkat: "Akçakale sınırında IŞİD’e silah yapımında kullanılan malzeme sevkiyatı belgelendi"

Abdullah Akadiroğlu : Medyaya susturma baskını yapan zihniyet,emin olun İpek Grubunu çok korkuttunuz! Ama sizin bu manşetten ödünüz kopuyor. 
 
Fatih Portakal : Korkutmak, sindirmek, susturmak (KSS), TR'de yandaş gazeteci değilsen olacağı bu. Olsun yine de yılgınlık yok.

Barış Yarkadaş : Operasyonun hedefi belli: Kanaltürk, Bugün TV ve Bugün Gazetesi'ni havuzun pis sularına karıştırıp boğmak...

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS): “Koza-İpek grubuna yapılan baskın bir gözdağı ve susturma operasyonudur. Tüm üyelerimizi tepki göstermeye çağırıyoruz.”

İşte Bugün gazetesinin bugünkü manşeti:



<< Önceki Haber İpek Grubu'na yapılan baskına tepkiler çığ gibi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER