İş dünyası terör saldırısını kınadı


Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ve Kayseri Ticaret Odası (KTO), Ankara'da yapılan terör saldırısını kınadı.

KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili mesaj yayımlayarak, bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetlediklerini söyledi. Başkan Boydak, "Ankara'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına yönelik olduğu anlaşılan bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetliyor, bu tür olayların bir an önce son bulmasını temenni ediyoruz. Bu saldırıda hayatını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türk milletine başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda yaralanan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline ve vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyorum." dedi.

Terör odaklarının amaçlarına asla ulaşamayacaklarını ifade eden Başkan Boydak, "Bilinmelidir ki ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. İş dünyası olarak tüm terör örgütlerine karşı verdiği meşru müdafaada devletimizin atacağı adımların destekçisi olmaya devam edeceğiz. Birçok badireyi birbirine kenetlenerek aşmış devletimiz ve milletimiz, bu saldırılar karşısında da vakar ve dayanışma içerisinde bu zor koşulların üstesinden geleceğine inanıyor, son zamanlarda tırmanan terör olaylarını bir kez daha lanetliyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

KTO Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetler personelini taşıyan servis araçlarına yönelik terör saldırısını lanetledi. Hiçyılmaz, "Terör saldırısını yapanlar ile bu canilere içte ve dışta destek sağlayanlar amaçlarına ulaşamayacaktır." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber İş dünyası terör saldırısını kınadı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER