İstanbul'da terör operasyonu


İstanbul polisi, sabah saatlerinde çok sayıda adrese terör operasyonu düzenledi. Eşzamanlı baskınlarda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Operasyona, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Özel Harekat ve diğer şube müdürlüklerine bağlı ekipler de destek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekiplerinin de desteği ile sabah saatlerinde şehir genelinde terör operasyonu düzenledi. Polis ekipleri, önceden belirlenen adreslere eşzamanlı baskınlar yaptı. Haklarında yakalama kararı bulunan şahıslar gözaltına alındı.

Çevik Kuvvet ekipleri operasyon bölgelerinde güvenlik önlemi alırken polis helikopteri de havadan operasyona destek verdi. Geniş çaplı operasyona diğer şube müdürlüklerine bağlı ekiplerin de katıldığı öğrenildi. Çevre illerden de çok sayıda Özel Harekat polisinin operasyon kapsamında İstanbul'da görevlendirildiği öğrenildi. Polis, baskın yapılan adreslerde arama yaptı. Gözaltına alınan şahıslar sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Operasyonla ilgili detaylı bilgi verilmedi.

CİHAN
<< Önceki Haber İstanbul'da terör operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER