İtfaiyeci suni teneffüs yaptı

İstanbul Ümraniye'de alevlerin ortasında kalan küçük bir çocuğu itfaiyeciler kurtardı. Kapının önüne getirilen çocuğa itfaiyecilerden biri suni teneffüs yaptı.

İtfaiyeci suni teneffüs yaptı

Yangın, saat 15.15 sıralarında Parseller Mahallesi Nil sokakta 2 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre çatı katında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Dumanları gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri balkon camından eve girdi. Yangın sırasında evde uyuyan 7 yaşındaki Mehmet Akif Demirhan, itfaiye erleri tarafından evden çıkartıldı.

 
CAN PAZARI YAŞANDI

Küçük çocuğu kucağında dışarı çıkaran itfaiyeci daha sonra yere yatırarak suni teneffüs yaptı. Bu sırada büyük korku ve panik yaşandı. İtfaiye eri daha sonra kucağına aldığı çocuğu ambulansa kadar götürdü. İtfiaye erinin ambulans içinde "yaşıyor" diye seslenmesi çevredeki vatandaşlara ve çocuğun ailesine büyük mutluluk yaşattı. 

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Yoğun dumandan etkilenen çocuk, ambulans ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Küçük çocuğun tedavisi devam ediyor.

YANGIN KONTROL ALTINDA

Yangın itfaiye erleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen çocuğun annesi Zeynep Demirhan, ve 2 yakını sinir krizi geçirdi. Fenalaşan 3 kişi de ambulans ile hastaneye götürüldü. Yangın nedeniyle çevrede büyük panik yaşanırken, fenalaşan akrabalar komşular tarafından sakinleştirildi.




<< Önceki Haber İtfaiyeci suni teneffüs yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER