İzmirli şehidin baba ocağına ateş düştü


Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bu sabah, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Uzman Çavuş Sinan Uçan'ın İzmir'in Gaziemir ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Evli ve bir kız çocuğu babası olan 31 yaşındaki Uçan'ın ailesine acı haberi yetkililer verdi.

Silvan Taktik Jandarma Komutanlığı'nda görevli olan uzman çavuşlar Sinan Uçan ve Tolga Topçuoğlu, saat 07.00'de göreve gitmek üzere Bahçelievler Mahallesi'ndeki Şirinevler Sitesi'ndeki evlerinden çıktı. Sitenin bahçesindeki otomobillerine binmeye hazırlanan Uçan ve Topçuoğlu'na, PKK'lı teröristler tarafından otomatik silahlarla ateş açıldı. İki uzman çavuş olay yerinde şehit olurken teröristler kaçtı. Cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Silvan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Şehit Sinan Uçan'ın ailesi, İzmir'in Gaziemir ilçesinde yaşıyor. Aktepe Mahallesi'nde oturan aileye acı haber İl Jandarma Komutanlığı, kaymakamlık ve belediye yetkililerinden oluşan heyet tarafından verildi. Haberi alan şehidin babası, eşi ve kardeşleri sinir krizi geçirdi. Sağlık görevlileri, şehit yakınlarına müdahale etti. Evli ve bir çocuk basası olan Uçan'ın cenazesinin İzmir'e getirilmesi bekleniyor. CİHAN
<< Önceki Haber İzmirli şehidin baba ocağına ateş düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER