Kadıköy Belediyesi, ödülünü Can Dündar'a ithaf etti


İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) tarafından düzenlenen sosyal medya ödüllerinde 'Resmi Kurum' kategorisinde birinci olan Kadıköy Belediyesi, ödülünü tutuklanan Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a ithaf etti. Belediye yetkilileri, "Bu ödülü 3 yıl önce bizimle beraber gazeteciler kategorisinde Can Dündar almıştı. Kendisi şu an soğuk bir cezaevi hücresinde. Ödülü kendisine ithaf ediyoruz." dedi.

İTÜ İşletme Mühendisliği tarafından 2010 yılından beri düzenlenen sosyal medya ödülleri, Maçka Kampüsü'nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında düzenlenen etkinlikte 2015 yılının bireysel ve kurumsal alanda sosyal medyanın en aktif kullanıcıları ve en etkili sosyal medya kampanyalarını belirlendi. Bu yıl altıncısı düzenlenen yarışmada 520 bin kişin internet üzerinden oy kullandı. Resmi Kurum kategorisinde Kadıköy Belediyesi birinci oldu.

Kadıköy Belediyesi, aldığı ödülü Facebook hesabından şöyle duyurdu: "İstanbul Teknik Üniversitesi sosyal medya ödüllerinde kamu kurumu kategorisindeki ödülü, 500 binden fazla kişinin oy kullandığı oylama ile Kadıköy Belediyesi kazandı. Bu ödülü 3 yıl önce bizimle beraber gazeteciler kategorisinde Can Dündar almıştı. Kendisi şu an soğuk bir cezaevi hücresinde. Ödülü kendisine ithaf ediyoruz. CİHAN
<< Önceki Haber Kadıköy Belediyesi, ödülünü Can Dündar'a ithaf etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER