Adanaspor'da Alanyaspor mesaisi başladı


PTT 1. Lig'in 15. haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak Adanaspor'da bu maçın hazırlıkları başladı.

Sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0'lık skorla geçen turuncu-beyazlı ekip, bir günlük iznin ardından Osman Yereşen Tesisleri'nde ilk antrenmanını yaptı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu futbolcularla antrenman öncesi sahada kısa bir toplantı yaptı. Daha sonra ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, koordinasyon çalışmasıyla devam etti. Ardından iki bölüme ayrılan futbolcular dar alanda çift kale maç oynadı.

Teknik Direktör İpekoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti. Çıkışlarını Alanyaspor karşısında da sürdürmek istediklerini belirten İpekoğlu, "Sahamızda oynadığımız karşılaşmada galibiyet istiyorduk. Bunu elde ettiğimiz için mutluyuz. Taraftarlarımıza da bizi 90 dakika destekledikleri için teşekkür ediyorum. Artık önümüzdeki Alanyaspor karşılaşmasına odaklandık. Çıkışımızı bu karşılaşmayla da sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda F grubunda mücadele edecek Adanaspor'da Teknik Direktör İpekoğlu kura sonuçlarına da değinerek şunları ifade etti: "Süper Lig'den iki takımı ağırlayacağız. Kent için olumlu bir hava olacağına inanıyorum. Camiamız uzun zamandır kupada mücadele etmiyordu. Bu sene kupa da bizde varız dedik. Kendimize güveniyoruz." şeklinde konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Adanaspor'da Alanyaspor mesaisi başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER