Kadışehri Kaymakamı Doğan, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Kadışehri Kaymakamı Doğan, köy ziyaretlerini sürdürüyor

Yozgat Kadışehri Kaymakamı Ali Doğan, ilçeye bağlı Yavuhasan, Yakacık, Derbent ve Elmalıütüğü köylerini ziyaret ederek, burada yapılan çalışmaları kontrol etti. İl Genel Meclisi Üyesi Salih Deniz'inde katıldığı ziyaretlerde eksiklikler tespit edilerek, yapılacak çalışmaları değerlendirildi.

İlk ziyareti Yavuhasan köyüne yapan Kaymakam Ali Doğan, burada yapılan mezarlık duvarını kontrol ederek köye alınan seyyar morg aracı için mezarlık içerisinde uygun bir yer ayarlandı. Köy konağı olarak kullanılan ancak uzun zamandır kullanılmayan bina için yeniden kullanılır hale getirilmesi için tamir kararı verilerek gerekli malzeme desteğinin yapılacağı ifade edildi.

Yavuhasan köyünün ardından Yakacık köyüne giden Kaymakam Doğan, burada da yapılan kilitli parke çalışmalarınıyerinde inceledi. Burada da köy okul duvarının tamir edilmesine ve okul duvarının ön kısmının yıkılarak yeniden yapılmasına karar verildi.

Derbent köyünde yapımı süren cami inşaatını da yerinde inceleyen Kaymakam Doğan, caminin acil ödemeleri için Kaymakamlık tarafından köye 10 bin TL ödenek tahsis edildiğini ifade etti.

Elmalıütüğü Köyü'nde yapılacak çalışmaları planlayan Kaymakam Doğan, burada da cami ve mezarlık duvarının tamir edilmesine, ayrıca cami ve cemevi girişine sundurma yapılmasına karar verildi. Kaymakamlık tarafından söz konusu çalışmalar için köye 5 bin TL ödenek tahsis edildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Kadışehri Kaymakamı Doğan, köy ziyaretlerini sürdürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER