Kafeye yapılan silahlı saldırı anı güvenlik kamerasında


Edirne'de gece saatlerinde bir kafeye yapılan silahsaldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kız arkadaşının Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki bir kafede başka bir erkek şahısla oturduğu bilgisini alan U.P. arkadaşları H.B, A.S. ve S.G. ile İstanbul'dan Edirne'ye geldi. Yanlarında getirdikleri 2 adet tabanca ve bir adet av tüfeği ile kafenin önüne gelen şahıslar, kafeye rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu kafenin cam ve çerçeveleri aşağı indi. Müşterilerle dolu olan kafede kurşunların kimseye isabet etmemesi muhtemel bir faciayı önledi.

Saldırının yapıldığı sırada kafede müşteri olarak bulunan izinli iki polis memuru, olaya müdahale etmek istedi. Saldırı sonrasında şahısları yakalamak için harekete geçen polis memuru Muzaffer Çoban ve Erkan Yıldırım, havaya uyarı ateşi açtı. Ancak şahıslar polise ateşle karşılık verdi. Açılan ateş sonucunda iki polis memuru yaralandı. Yaralılar, Edirne Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Polislerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polise ve kafeye silahlı saldırıda bulunan şahıslar olay yerinden hızla kaçmaya başladı. Olayın ardından alarma geçen polis, şahısları şehir merkezinin farklı noktalarında yakaladı. Şahısların attığı silahlar da ekipler tarafından muhafaza altına alındı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bu arada, tabanca ve pompalı tüfekle saldırganların kafeye ateş etme anı ve sonrasında yaşanan panik saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Ellerinde silah olan 3 şahsın caddeye girmesinden sonra kız arkadaşıyla birlikte olduğu iddia edilen şahıslar hızlı bir şekilde kafeye giriyor. Şahısların telaşla kafeye girmesinin ardından saldırganlar güvenlik kamerasının görüş alanına giriyor. İş yerine rastgele ateş açan şahıslar hızla olay yerinden ayrılıyor. Şahısların kaçmalarıyla birlikte izinli polis memurları da harekete geçerek şahıslara yakalamaya çalışıyor. Kafenin müşterileri de olayın ardından kendilerine korku içerisinde dışarı atıyor.

CİHAN
<< Önceki Haber Kafeye yapılan silahlı saldırı anı güvenlik kamerasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER