Kamyonun altında kalan şoför hayatını kaybetti


Kocaeli'nde park ettiği kamyonun hareket ettiğini gören şoför, aracı durdurmak isterken altında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, Hisareyn Mahallesi Hisaryen Mezarlığı mevkinde meydana geldi. Gölcük Belediyesi'nde şoför olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Nizamettin Kandemir, kullandığı 41 H 7080 plakalı kamyonu kamyoneti park edip indiği esnada, kamyonet aniden hareket etti. Telaşlanan ve kamyonu yakalayarak durdurmak isteyen Kandemir peşinden koştu. Tam bu esnada dengesini kaybetti ve yere düştü. Hareket halindeki kamyon ise Kandemir'in üzerinden geçti. Kamyon daha sonra düz ve yumuşak zemine geldiği için kendiliğinden durdu. Kazayı gören iş arkadaşları hemen polis, itfaiye ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ve 112 ekipleri Nizamettin Kandemir'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis olay yerinde güvenlik şeridi çekerek önlem aldı ve durumu Cumhuriyet Savcısına bildirdi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Arkadaşlar yol çalışmasındaydı. Şoför arkadaşımız malzeme getirip aracı park etmiş. Aracından indiği esnada aracın hareket ettiğini görünce telaşlanıp durdurmak istemiş. Tam bu esnada yere düşmüş. Araç yüklü olduğundan kendiliğinden durmuş. Başımız sağolsun." dedi.

Hisareyn Karaköprü mevkiinde ikamet eden Nizamettin Kandemir'in yakınları da bir süre sonra olay yerine geldi. Kandemir'in yakınları ve iş arkadaşları acı olay karşısında gözyaşlarına boğuldu. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri ekiplerinin incelemeleri sonrasında cenaze kaldırılarak otopsi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
CİHAN
<< Önceki Haber Kamyonun altında kalan şoför hayatını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER