Kanaltürk ve Bugün Tv'de bir kayyım kıyımı daha

Koza İpek Medya Grubu'na atanan kayyımların elaman kıyımı devam ediyor. Bugün de Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek'in kuzeni Serkan Hasırcıoğlu ile Nevin İpek'in yeğeni İmge Kaşıgür'ün de işine son verildi.

Kanaltürk ve Bugün Tv'de bir kayyım kıyımı daha

Bugün ve Kanaltürk Televizyonlarının Ankara Bürosu'nda bulunan 16 kişiden 10'nun işine son verildi. İşine son verilenler arasında Koze İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek ve eşi Nevin İpek'in yakın akrabalarının bulunması dikkat çekti. Akın İpek'in kuzeni internet editörü Serkan Hasırcıoğlu ve Nevin İpek'in yeğeni muhabir İmge Kaşıgür'ün işine son verildi. 

Çalışanların işlerine son verilmesi gerekçesi olarak ise Türksat uydusundan çıkarılmadan dolayı küçülme olarak belirtildi. Kayyım tarafından Ankara büroda çalışanlarından Haber Müdürü Cafer Tayyar Kala, Muhabir Uğur Telli, muhabir İmge Kaşıgür, yönetici asistanı Şebnem Sölemboz, kameraman Halil Daye, montaj editörü İsrafil Duman, teknik birim şefi Ahmet Özdemir, teknik elaman Emir Celal Sancak ve şoför Kemal Açıkalın'ın işine son verildi.
<< Önceki Haber Kanaltürk ve Bugün Tv'de bir kayyım kıyımı daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER