Kars'ta şehit polisler için mevlit okundu lokum dağıtıldı


Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kars Emniyet Müdürlüğü, şehit polisler için Mevlid-i Şerif okuttu.

Kars Valisi Günay Özdemir, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın katıldığı mevlit programı, merkez Evliye Camii'nde gerçekleşti. Emniyet teşkilatının hazır bulunduğu mevlit programında İl Müftüsü Mehmet Genç, dua etti. Cami çıkışında emniyet mensupları vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram etti.

Kars Valisi Günay Özdemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Allah bu mübarek günlerin hürmetine bu yolda mücadele veren güvenlik güçlerimizden razı olsun." dedi.

Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise bu yıl Polis Haftası etkinliklerinin yaşanan olaylar nedeniyle buruk geçtiğini dile getirdi. Karaduman, "Bugün kuruluş yıl dönümümüz ve bu kapsamda Evliya Cami'nde Mevlid-i şerif okuttuk. Görevleri başındayken şehit düşen meslektaşlarımıza hediye ettik. Bizler Türkiye'nin dört bir yanında görevlerimizin başındayız. Biz vatandaşlarımızla hep beraberiz. Biz büyük bir aileyiz. Görev aldığımız her yerde olduğu gibi Kars'ta olduğumuz sürede de hizmet adına elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz." diye konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Kars'ta şehit polisler için mevlit okundu lokum dağıtıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER