Kasımpaşa: 0 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı)

Kasımpaşa: 0 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı)

Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık
Kasımpaşa: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Veigneau, Castro, Donk, Scarione, Hakan Arslan, Del Valle, Adem Büyük
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Kadlec, Caner Erkin, Ozan Tufan, Josef De Souza, Volkan Şen, Nani, Van Persie, Fernandao
Gol: Dk. 42 Josef De Souza (Fenerbahçe)
Sarı kart: Dk. 31 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 4. haftasında Kasımpaşa evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki için Kasımpaşalı ve Fenerbahçeli futbolcular, ısınmaya üzerlerinde Türk Bayrağı ve 'Teröre karşı birlikteyiz', tişörtleriyle çıktı. Fenerbahçe sahaya çıktığında sarı lacivertli taraftarlar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diyerek teröre tepki gösterdi. Daha sonra Fenerbahçeli oyuncular kendi taraftarlarının bulunduğu tribünün önüne giderek dostluk görüntüleri verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, maç önce yayıncı kuruluşa son günlerde yaşanan terör olayları ve şehitlerimiz için açıklamalarda bulundu. Şehit haberlerini duyunca çok üzüldüğünü kaydeden Pereira, "Şehit olan vatandaşların ailelerine başsağlığı diliyorum. Hayata bakış felsefem her zaman savaşa hayırdır. Savaşlara karşıyım." ifadelerini kullandı.

Öte yandan karşılaşma için takımlar sahaya #TeröreKarşıBirlikteyiz pankartları ile çıktı. Kasımpaşa'da teröre tepki ve şehitleri anma adına karşılaşmaya kırmızı forma ile çıktı.

Ayrıca Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira da üzerinde Türk bayrağı ve üç büyük takım Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın amblemlerinin bulunduğu tişört ile maça çıktı. Kasımpaşa'nın hocası Rıza Çalımbay ise üzerinde Türk bayrağı bulunan tişört ile saha kenarında ki yerini aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada Raul Meireles'in pası ile orta alanın biraz ilerisinde topla buluşan Van Persie topu sürerek ceza yayına gelmeden uzaktan sert vurdu ancak kaleci Andreas Isaksson üzerine gelen topu rahatlıkla kontrol etti.

12. dakikada ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Del Valle sağ ayağı ile plase vuruşunu yaptı ancak top sağ kale direğinin hemen yanından dışarı gitti.

29. dakikada Ozan Tufan'ın havadan uzun pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Van Persie bekletmeden vuruşunu yaptı fakat kaleci Isaksson iki hamlede topa sahip oldu.

42. dakikada Fenerbahçe, Josef De Souza'nın golü ile öne geçti. Nani'nin sol köşeden kullandığı kornerden gelen topa altıpas üzerinde Josef De Souza dokunarak ağlara gönderdi: 0-1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kasımpaşa: 0 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı) Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER