Kavgayı ayırmak isterken arkadaşını öldürdü

Kavgayı ayırmak isterken arkadaşını öldürdü

Esenyurt'ta ayırmak için araya girdiği kavgada kendisine falçata çektiği gerekçesiyle arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Doğan S. tutuklandı.

Esenyurt Bağlar Çeşme Mah. 1121 sokakta Selami G. (29), 4 Eylül 2015 tarihinde boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde soruşturma başlatıldı. Olayı inceleyen polis ekipleri, görgü şahitlerinin ifadelerinden sonra Selami G.'nin, kendisi hakkında konuştuğu için Alper isimli arkadaşı ile kavga etmeye başladığını belirledi.

İddiaya göre bu sırada kavgayı ayırmak için diğer arkadaşları Doğan S..(28) de araya girdi. Ancak bu aşamadan sonra Selami G. ile Doğan S. kavga etmeye başladı. Olay sırasında Doğan S.'nin salladığı bıçak ile boğazından yaralanan Selami G., olay yerinde öldü. Doğan S. ise olay yerinden kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yerinde ölen Selami G.'in gasp, yaralama, kamu görevliliğini usulsüz üstlenme ve sahte kimlik bulundurma suçlarından polis kaydı olduğunu belirlediler. Ayrıca zanlı Doğan S.'nin ise hırsızlık, uyuşturucu madde bulundurmak ve kasten adam öldürmek suçlarından polis kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Polis, bir ay boyunca firari şüpheliyi aradı. Yaptıkları çalışmanın ardından polisler, şüpheli Doğan S.'yi Esenler Otoğar'da yakalayarak gözaltına aldılar. Doğan S., ifadesinde kavgayı ayırmak için araya girdiğini ancak Selami G.'nin, elindeki falçatayı kendisine salladığını iddia etti. Şüpheli Dogan S. de bunun üzerine kendisini korumak için cebinden çıkardığı bıçağı rastgele salladığını söyledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Doğan S., tutuklanarak cezaevine gönderildi. CİHAN
<< Önceki Haber Kavgayı ayırmak isterken arkadaşını öldürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER