Kayalar: Dün halkın içindeydiler bugün bürokratlarla birlikteler

Kayalar: Dün halkın içindeydiler bugün bürokratlarla birlikteler

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Lütfullah Kayalar, 1 Kasım seçimleri öncesinde siyasi bir kampanyanın yapıldığını vurgulayarak, "Bu kampanyada, partilerin en büyüğü bile vali, kaymakam, jandarma komutanı, emniyetçilerle bir kampanya yürütüyor. Dün halkın içerisindeydiler, bugün bürokratlarla birlikteler. Halktan koptular, statükoya girdiler." dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Sorgun ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Yozgat bağımsız milletvekili adayı Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, 1 Kasım sonrasında halkın yüzde 64'ünün siyasi bir boşluğun olduğuna inandığını söyledi. Kayalar, 1 Kasım seçimleri öncesinde siyasi bir kampanyanın yapıldığını hatırlatarak, "Bu kampanyada, partilerin en büyüğü bile vali, kaymakam, jandarma komutanı, emniyetçilerle bir kampanya yürütüyor. Dün halkın içerisindeydiler, bugün bürokratlarla birlikteler. Halktan koptular, statükoya girdiler." diye konuştu.

Türkiye'de siyasi bir boşluğun olduğuna vurgu yapan Yozgat Bağımsız Milletvekili adayı, şunları kaydetti: "Bu siyasi boşluğu doldurabilmek için bu yola bir hissiyatla, el yordamıyla çıkmıyoruz. Araştırmalar yaptırdık, bu araştırma sonuçlarında 'siyasi boşluk var mı' sorusuna halkın yüzde 64'ü 'vardır' diyor."

Yurdun farklı bölgelerinden kendisini arayanların olduğunu kaydeden Kayalar, "Bu insanlar 'oyumuzu nereye vereceğimizi bilmiyoruz, bekliyoruz' diyorlar. Böyle bir belirsizlikten sağlıklı sonuç alabilir misiniz? Alamazsınız, alamayacaksınız. Biz buradan bağımsız olarak çıkarsak, güçlü bir şekilde çıkarsak işte o zaman bizim elimizden o siyasi boşluğu dolduracak siyasi oluşumun başında olmamızı kimse engelleyemez." ifadesini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayalar: Dün halkın içindeydiler bugün bürokratlarla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER