Kayseri'de spor camiası 2 emektarını kaybetti


Kayseri'de bir süredir hastanede kanser tedavisi gören Mehmet Şahin Sancar, 64 yaşında hayatını kaybetti. Kayseri amatör futbol camiasının sevilen isimlerinden olan Sancar, Sümerspor'un, 1979'da Türkiye şampiyonu olan kadrosunda kalecisiydi. Diğer bir emektar sporcu Osman Gürcü de yaşamını yitirdi. Her 2 emektar sporcunun cenaze namazı birlikte kılındı.

Efsane Kaleci Mehmet Şahin Sancar için Hunat Camii'nde, cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazına, birlikte futbol oynadığı arkadaşları, amatör camianın mensupları ve vatandaş katıldı. Sancar, kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Diğer yandan Kayseri amatör ligde mücadele eden Felâhiye Belediyespor'u çalıştıran Osman Gürcü de (34) hayatını kaybetti. Büyükşehir Belediyesi'nde bir dönem cenaze aracı da sürdüğü ifade edilen Gürcü'nün beyninde tümör olduğu ve bir süredir de hastanede tedavi gördüğü ifade edildi. Gürcü'nün geçirdiği ikinci ameliyatın ardından rahatsızlandığı belirtilirken, Felahiye ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Kayseri'de spor camiası 2 emektarını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER