Kayyım Zaman'ı da batırdı

Geçtiğimiz hafta kayyım atanan Zaman gazetesinin tirajı dibe vurdu. Kayyımdan önce 635 bin olan gazetenin tirajı biranda 3 bine düştü.

Kayyım Zaman'ı da batırdı

Daha önce İpek Medya Grubunu batıran kayyımlar bu kez de Zaman gazetesini batırdı. Kayyım atanmadan önce 635 bin satan gazetenin trajı, kayyımın çıkardığı ilk gün 10 binin altına geriledi. Gazetenin tirajındaki gerileme sonraki günlerde de devam etti ve Çarşamba günü tiraj 3 binlere kadar düştü.

 
Haberdar.com'un haberine göre el konulduktan sonra kayyımın yayınladığı ilk gazete Pazar günü yayınlandı. Kayyım öncesinde Zaman'ın  635 bin olan tirajı bir anda 8 bin 450'ye düştü.
 
Gazetenin tirajındaki düşüş ertesi gün de devam etti ve Pazartesi günü Zaman'ın tirajı 6 bin 031 olarak gerçekleşti. Tiraj 8 Mart Salı günü 3 bin 809'a, Çarşamba günü ise 3 bin 445'e geriledi.
 
Buna karşılık Yarına Bakış ismiyle yayınlanan gazete Pazartesi günkü 172 bin 870 binlik tirajıyla bir çok gazeteyi geride bırakarak 5. büyük gazete oldu. Yarına Bakış'ın tirajındaki artış ertesi günlerde de devam etti. Yarına Bakış Salı günü 42 bin artışla 212.960'a yükselirken, Çarşamba günü de  5 bin 276'lık artışla 218.236 satış rakamına ulaştı. 

KAYYIM ATANMADAN ÖNCE VE KAYYIMIN ATANDIĞI İLK GÜN ZAMAN GAZETESİNİN TİRAJ DURUMU



Haberdar
<< Önceki Haber Kayyım Zaman'ı da batırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER