Kayyımların işsiz bıraktığı gazeteciler iftarda buluştu

Çalıştıkları medya kuruluşlarına hukuksuz biçimde çeşitli bahanelerle el konularak kayyım atanan ve kayyım yönetimlerinin işsiz bıraktığı gazeteciler iftarda bir araya geldi.

Polis, Zaman Gazetesi'ne böyle girdi

Pak Medya İşçileri Sendikası tarafından organize edilen iftara katılan işsiz gazeteciler meslektaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Starcity AVM’de yapılan iftar organizasyonuna, İpek Medya Grubu, Feza Gazetecilik, Cihan Haber Ajansı ve diğer basın kuruluşlarında çalışırken işsiz kalan gazeteciler ve sendika temsilcileri katıldı. Kurumlara hukuki dayanaktan yoksun şekilde kayyım atanması sonrası keyfi uygulamalarla işlerine son verilen yaklaşık 100 gazeteci iftarı arkadaşlarıyla birlikte yaptı. İftardan sonra işsiz gazetecilere, Pak Medya İşçileri Sendikası yöneticileri ve sendikanın avukatı Hasan Tahsin Işıltan hukuki süreçle ilgili bilgi verdi. Avukat Işıltan sendika üyesi olan gazetecilerin çalıştıkları kurumlarda oluşan yasal haklarının sonuna kadar takipçisi olacağını dile getirdi.

İftarı organize eden Pak Medya İşçileri Sendikası Genel Başkanı İsmail Topçuoğlu, mesleklerini yapamaz hale gelen ve pek çok hak mahrumiyeti yaşayan medya mensupları ile aynı sofra etrafında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
<< Önceki Haber Kayyımların işsiz bıraktığı gazeteciler iftarda buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER