Kendini yaralayarak gasp ihbarında bulundu


Bağcılar Oto Center Galericiler Sitesi'nde bir şahıs, bankadan 68 bin 100 TL para çekdikten sonra gözüne sıvı bir madde atılarak kesici aletle gasp edildiği iddiası ile polise başvurdu. Olayı araştıran polis, ihbarda bulunan şahsın aynı sitede bulunan ofisinde yaptığı aramada başkasına ait 61 bin 800 TL para ele geçirdi. Şahısın sorgusunda polise, ekonomik sıkıntı sonucu kendisini yaralayarak gasp süsü verdiğini itiraf etti.

Olay dün saat 13.30 sıralarında 100. Yıl Mahallesi Oto Center Galericiler Sitesi'nde meydana geldi. M.A.U. (41) isimli şahıs, bankadan 68.100 TL para çektikten sonra tuvaletten çıktığı sırada bir kişinin gözüne sıvı bir madde sıktığını, kol ve göğsünden jiletle yaralanması sonucu el çantasında olan paranın alındığını belirterek polise ihbarda bulundu. Konuyu değerlendiren Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili hemen tahkikat başlattı. Polis yaptığı araştırmada ilginç bir sonuca ulaştı. Yapılan çalışmada gaspa uğrayarak ihbarda bulunan şahsın aynı site içersinde ofisi olduğu ve burada depo olarak kullanılan yerde 61.800 TL para ele geçirildi. Araştırmada buluna paranın Ş.F.K. (37) isimli kişiye ait olduğu ortaya çıktı.

Tedavisi sonrasında gasp edildiğini beyan eden şahıs sorgusunda polise, yağma olayı yaşamadığını, ekonomik sıkıntıları nedeniyle suç uydurmak zorunda kaldığını vücudunda oluşan yaraları inandırıcı olmak için kendisinin yaptığını belirtti. Şahıs paranın 6.400 TL'sini borçlularına ödediğini geriye kalan kısmını da depoda saklandığını itiraf etti.

Polis, şahısı suç uydurmaktan adliyeye sevk etti.


CİHAN
<< Önceki Haber Kendini yaralayarak gasp ihbarında bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER