Kırıkkale Barosu'nda Erol Çakır, dönemi


Kırıkkale Barosu 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 4 adayın yarıştığı seçimde ipi Av. Erol Çakır, göğüsledi. Çakır, 59 oyla baronun yeni başkanı oldu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan Kırıkkale Barosu 14. Olağan Genel Kurul toplantısı Baro Başkanının açılış konuşmasıyla başladı Tutanakların okunmasının ardından Barolar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Başar Yaltı, bir konuşma yaptı. Yaltı'nın ardından baro başkan adayları Muzaffer Şener, Yeşim Oktar Varlı, Ramazan Özdoğan ve Erol Çakır konuşmalarını yaparak, başkan olarak seçildikleri takdirde nelerin yapılması gerektiğini ve eksikler hakkında görüşlerini sundu.

Baro Seçiminde 145 avukat oy kullandı. 4 adayın yarıştığı baro seçiminde mevcut Başkan Yeşim Oktar Varlı 36 oy alırken, Erol Çakır 59 oy alarak yeni başkan seçildi. Muzaffer Şener 35, Ramazan Özdoğan ise 14 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı. Yeni başkan seçilen Çakır, "Güzel günümüzde yanımızda olan arkadaşlarımıza meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. El birliğiyle çalışacağız ve Baromuzu bir üst çıtaya çıkaracağız. Bana bu görevi layık gören meslektaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Kırıkkale Barosu'nda Erol Çakır, dönemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER