Kırşehir Alperen Ocakları'ndan 1 Kasım değerlendirmesi

Kırşehir Alperen Ocakları'ndan 1 Kasım değerlendirmesi

Kırşehir Alperen Ocakları Teşkilatı yaptığı açıklama ile 1 Kasım milletvekilliği genel seçimlerini değerlendirdi.

Kırşehir Alperen Ocakları İl Başkanı Ercan Zengin yaptığı açıklamada, "Milliyetçi, Maneviyatçı, Ülkücü Büyük Birlik hareketine gönül verenler büyük bir gayret göstererek üzerine düşenleri yapmışlardır." dedi.

Alperen Ocakları İl Başkan Zengin, şunları kaydetti: "Bu süreçte birlik ve beraberliğimize zarar verenler ve aramıza nifak tohumları ekenler bu hareketin içerisinde yer bulamayacaktır. Zafer, asla mahvolduklarını zannedenler tarafından kazanılamaz. Vatan ve millet sevdamızda en ufak bir eksilme olmadan saflarımızda en küçük bir bozulma yaşamadan milletimiz için çalışmaya samimiyetle devam edeceğiz. Genel Başkanımız Türkmen Beyi, Mustafa Destici ile yola kaldığımız yerden revan olma vaktidir. Merhum liderimizin de dediği gibi 'Nerede Kalmıştık' diyoruz."

Zengin açıklamasının sonunda Türkiye Cumhuriyeti'nin Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77. yılında saygıyla andıklarını dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye Cumhuriyetinin banisi, büyük devlet adamı ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü, sonsuzluğa uğurladığımız günün 77. yıldönümünde onu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz. Büyük liderler için kuşkusuz ki matem değil; fikirlerine sadakat gereklidir. Fikrinden hareketle 10 Kasım tarihini bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, fikirlerine yönelmek için bize verilmiş bir fırsat olarak görmekteyiz. Bu düşünce ve duygularla, ilke ve devrimlerinle hiç sönmeyecek bir meşale misali aydınlattığın uygarlık yolunda kararlı ve de istikrarlı ilerleyişimizi sürdüreceğimize, manevi huzurunda söz veriyor ve sizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir Alperen Ocakları'ndan 1 Kasım değerlendirmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER