Kırşehir'de Nevruz tedbirleri


Kırşehir Emniyet Müdürlüğü, HDP İl Başkanlığı'nın başvurusuna valilik tarafından izin verilmemesi nedeniyle il merkezi ve çevre ilçelerde oluşabilecek izinsiz gösterileri engellemek için 'en üst seviyede' güvenlik tedbirleri aldı. İl merkezi genelinde 3 ayrı noktada yapılan asayiş uygulamalarında 200 emniyet personeli görev aldı.

Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın yoğun olduğu alışveriş merkezleri, açık-kapalı otoparklar ve caddelerde resmi ve sivil polis ekibi sayısı artırıldı. Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminali, otoparkların giriş çıkışları, halkın yoğun olduğu halk pazarı ve alışveriş merkezleri gibi yerlerde özel güvenlik görevlilerine ek olarak polis ekipleri görevlendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre son 24 saat içinde Kırşehir genelinde yapılan asayiş uygulamalarında bin 128 kişi sorgulandı, 443 araç kontrol edildi. 8 araç sürücüsüne trafik yönünden idari para cezası verildi. Çeşitli suçlardan aranan 3 kişi yakalandı. Yapılan asayiş uygulamaları sonucu il merkezi ve ilçelerde pazar günü sakin geçti.
CİHAN
<< Önceki Haber Kırşehir'de Nevruz tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER