Kişisel gelişim uzmanı Bıçakçı Cihan Sen üyelerine iletişim yollarını anlattı

Kişisel gelişim uzmanı Bıçakçı Cihan Sen üyelerine iletişim yollarını anlattı

Kişisel gelişim uzmanı Dr. Halil Ata Bıçakçı, Cihan Sen konfederasyonuna bağlı sendika üyelerine iletişimin bilinmeyen yollarını anlattı. Dr. Halil Ata Bıçakçı, sendika üyelerine kişisel gelişim eğitimi verdi.

ŞUTSO toplantı salonunda verilen gelişim semineri açılış konuşması Aktif Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Osman Çakmak tarafından yapıldı. Çakmak, sendika çalışmalarına değindi. Kapılarının herkese açık olduğunu dile getiren Çakmak, gönlümüzde herkesin bir koltuk bulabileceğini ifade etti. Çakmak, çok farklı düşüncelere sahip insanları aynı şemsiye altında birleştirmeye talip olduklarını ifade etti. Ayrıca programda üyelerine umre müjdesi veren Çakmak, kısa sürede bir uçak ile üyelerini umreye götürmeyi planladıklarını söyledi.

Ufuk Bayındır Sen Şube Başkanı Hasan Tahsin Ay ise yaptığı konuşmada STK'ların önemine değindi, ülkeye sağladığı faydaları sıraladı.

Daha sonra kişisel gelişim Uzmanı Dr. Halil Ata Bıçakçı, terapi seansı uyguladı. İletişimde görme duyusunun çok etkili olduğunu aktaran Bıçakçı, görme duyusu ile algının nasıl yanlış yönlendirildiğini çeşitli mimikleri ile anlatmaya çalıştı.

İnsanların kendi dili ve konuşma şekli ile konuşan insanlardan etkilendiğini ve uyum sağladığını belirten Bıçakçı, "Karşınızdaki insan nasıl davranıyorsa sizde aynı şekilde davranmalısınız. Yüksek sesle konuşan biri ile yüksek, kısık sesle konuşan biri ile kısık sesle konuşarak daha etkili iletişim kurabilirsiniz." tavsiyesinde bulundu.

İletişimde 4 ayağın olduğunu aktaran Bıçakçı, "Okuyoruz, bunun için ders alıyoruz. Yazıyoruz, bunun için ders alıyoruz. Konuşuyoruz bunun için de ders alıyoruz. Dördüncüsü ise dinlemedir. Fakat bu konuda ders almıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kişisel gelişim uzmanı Bıçakçı, programın sonunda hipnoz uyguladı. Programda hipnoz esnasında birçok dinleyicinin uyuduğu görüldü. CİHAN
<< Önceki Haber Kişisel gelişim uzmanı Bıçakçı Cihan Sen üyelerine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER