'Kıvanç ve mutluluk günümüz' diyen başkan: Yanlış anlaşıldım


AK Partili Denizli'nin Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, ilçesinden bir polis müdürünün şehit olması sebebiyle yaptığı açıklamada 'kıvanç ve mutluluk günümüz' ifadesinin yanlış anlaşıldığını bildirdi.

Yazılı açıklama yapan Belediye Başkanı Kobaş, şunları kaydetti: "Açıklamada sevindiğimizi ifade etmedim. Bizim için şehitlik önemli bir mertebedir. Vatan savunması adına yaşamlarını yitirenler bizim için çok önemli. Açıklamamdan sevinçli olduğumuzu çıkarmak, sevindiğimizi düşünmek anlamsız bir tutum. Böyle bir yaklaşım içinde olanların da bakış açılarından şüphe ederim. Yalnızca şehadet mertebesine ulaşan bir hemşehrimiz için gururlandığımızı ifade etmek istedik."

BELEDİYE BAŞKANI NE DEMİŞTİ?

Diyarbakır'da dün mayın patlatılarak şehit olan Özel Harekat Şube Müdürü Ahmet Kabukçu'nun şehit geldiği haberini diğer yetkililerle birlikte baba Kamil Kabukçu'ya haber veren Başkan Kobaş, şehit evinde çıktıktan sonra şu açıklamayı yapmıştı: "Arkadaşlar tabi ki güzel bir ortam değil ancak bunlar hayatın içinde olan şeyler. Maalesef 1984'ten beri devam eden olaylar artarak devam ediyor. Tabi çok üzgünüz ama şu an sözün bittiği yer gibi duruyor ama sözün bittiği yer değil. Artık bugün bizim aslında Serinhisar olarak kıvanç ve mutluluk günümüz çünkü çok şükür bir şehidimiz daha var. Ama tabi zor bir olay. Ancak şu var ki eğer şehitliği göze alamazsak bağımsız kalmanın bedeli." CİHAN
<< Önceki Haber 'Kıvanç ve mutluluk günümüz' diyen başkan: Yanlış... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER